Пропозиція реєстрації на нашому сайті.
Дезінфікуючі засоби
У сучасних ринкових умовах запорукою успішного просування продуктів харчування є їх бездоганна якість, високі смакові властивості і, безумовно, безпека для споживача. Випуск високоякісної харчової продукції залежить від багатьох факторів: показників сировини, дотримання технології переробки і в значній мірі від санітарно-гігієнічного стану виробництва. При безграмотному здійсненні санітарно-гігієнічних заходів на харчовому виробництві відбувається інтенсивне мікробне забруднення продукції, її швидка псування, що може завдати шкоди здоров'ю населення, привести до економічного збитку і, як наслідок, втрати іміджу підприємства. Бездоганні санітарні умови можуть бути забезпечені правильним вибором ефективних засобів для дезінфекції з урахуванням характеру і ступеня забруднень, типу обладнання та умов проведення процесу харчового виробництва.