Пропозиція реєстрації на нашому сайті.
Миючі засоби для очищення технологічного обладнання, столів, стін
Конкурентоспроможну харчову продукцію можна зробити тільки з сировини високої якості в умовах дотримання санітарно-гігієнічних правил переробки, зберігання і транспортування сировини та готової продукції. Санітарна обробка обладнання - складний і трудомісткий процес, на здійснення якого витрачається до 25% робочого часу. Неякісно проведена мийка та дезінфекція, недотримання особистої гігієни обслуговуючого персоналу, а також використання обладнання, інвентарю, посуду і тари не відповідають санітарно-гігієнічним вимогам може призвести до зниження якості продуктів харчування, їх мікробіологічному обсеменению і хімічного забруднення аж до поширення кишкових інфекцій і виникнення харчових отруєнь.
Оснащення підприємств харчової промисловості сучасним технологічним обладнанням, інвентарем, тарою не тільки полегшує працю персоналу та підвищує його продуктивність, а й зменшує ризик випуску недоброякісної продукції.