Пропозиція реєстрації на нашому сайті.
Засоби для очищення пароконвекційні печей, жарочних плит, духовок, грилів, коптилень
Харчова промисловість - це велика сфера, яка охоплює як первинну переробку харчових продуктів, так і більш складні процеси виробництва напівфабрикатів або готової до вживання їжі. Продовольчий ринок є дуже залежним від місцевих умов і відображає не тільки локальні смаки і переваги, але також і етнічні відмінності, незвичайні види продуктів і проблеми продовження терміну зберігання. Продукти швидко розробляються і часто недовго живуть на ринку, що призводить до різноманіття і ускладнення виробничих процесів. Нові лінії, більш швидкі і більш гнучкі методи виробництва, ефективна організація поставок і посилення вимог законодавства створюють підвищений попит на процедури по забезпеченню якості. Це різноманіття процесів таїть потенційний ризик, тому таким важливим є дотримання суворих стандартів безпеки та регламентованих процедур. Всі виробники харчових продуктів несуть юридичну відповідальність в тому, що їх продукція - належної якості та безпечна для вживання. Грамотне управління і повсюдний контроль вкрай важливі для того, щоб всі процедури, які впливають на безпеку харчових продуктів, виконувалися послідовно і ефективно.
Настільки складні і різноманітні питання вимагають наявності універсального партнера з питань гігієни - визнаного і надійного, яким є Ecolab. Ми усвідомлюємо цю відповідальність і вже тривалий час розробляємо безліч програм і послуг, що сприяють стабільної безпеки харчових продуктів, вироблених по всьому світу. З моменту, коли працівник цеху проходить через гігієнічний шлюз, ми:
сприяємо реалізації внутрішніх і нормативних стандартів якості та безпеки
забезпечуємо процедурами виробничої та особистої гігієни
забезпечуємо інструментами управління, які контролюють всі заходи щодо гігієни
забезпечуємо безперервними інноваціями, згідно потреб, що змінюються.