Пропозиція реєстрації на нашому сайті.
Дезактив хлор (Ді-Хлор) деззасіб для яєць, фруктів, овочів, ємностей
- Модель: 12056501
- Наявність: Нет в наличии
484.19грн.
- 8 або більше: 380.00грн.
- 16 або більше: 360.00грн.
Засіб для дезінфекції шкаралупи яєць, сирих овочів, фруктів і води для приготування харчового льоду. 1кг. (300таб.)
Дезактив-хлор є таблетки білого кольору, круглої правильної форми вагою 3,32 ± 0,18 м В якості діючої речовини засіб містить натрієву сіль дихлоризоциануровой кислоти - 84,0%. Крім того, до складу засобу входить адипінова кислота - 8,0%, вуглекислий натрій - 8,0%. При розчиненні 1 таблетки у воді виділяється 1,52 ± 0,12 г активного хлору (АХ).
Засіб добре розчиняється в воді.
Термін придатності таблеток - 5 років в нерозкритій упаковці виробника.
Термін придатності робочих розчинів 3 діб.
Дезактив-хлор має антимікробну і спороцидно (B.anthracis) дію відносно бактерій (включаючи мікобактерії туберкульозу), вірусів, грибів роду Кандида і трихофітон.
Засіб призначений:
Фрукти, овочі, поверхню шкаралупі яєць Попередньо обмівають водою, занурюють у розчин засоби (з розрахунку 1 таблетка на 20 л води). Експозиція 5 хвилин або 1 таблетка на 10 л воде, експозиція НЕ Менш 2 хв. После дезінфекції фрукти, овочі, яйця обполіскують водою. При необхідності підсушують.
Дезінфекцію внутрішніх поверхонь ємностей для зберігання и транспортування води (цистерн, баків, бочок, каністр ТОЩО) проводять способами протирання, зрошування або Заповнення ємності робочим розчин засоби. Норма витрати РОбочий розчин при протіранні та зрошуванні складає 100 мл / м2 поверхні, яка обробляється. При знезараженні методом Заповнення, Ємність Заповнюють водою и додаються необхідну Кількість засоби, відповідно до табліці 2. После знезараження Ємність промівають водопровідною водою.
- для проведення дезінфекції в лікувальних установах, санаторно-курортних установах для дорослих і дітей;
- в навчальних, навчально-виховних дитячих закладах різних рівнів акредитації, дитячих дошкільних закладах;
- в аптечних закладах (аптеки, аптечні магазини, аптечні склади і т.п.);
- на підприємствах харчової та харчопереробної промисловості, сільського господарства;
- на комунальних об'єктах (готелі, кемпінги, гуртожитки, квартири, хімчистки, лазні, перукарні, громадські туалети, біотуалети);
- в закладах громадського харчування і торгівлі (ресторани, кафе, їдальні, магазини, супермаркети, відділи гастрономії, і т.п.);
- для боротьби з цвіллю і попередження її появи.
Норма витрати по бактеріальної і вірусної етіології 1 таблетка на 10 л. води.
Норма витрати по обробці харчових яєць 1 таблетка на 20 л. води.