+380944903905 Пн-Пт: 09:00 — 18:00
Перерва: 13:00 — 14:00
Сб-Нд: Вихідний

Пропозиція реєстрації на нашому сайті.

Шановні відвідувачі, тимчасово продаж товару обмеженно, с початку оплати зв'яжіться за тел 0944903905 !!!  !!!

                      Вашій увазі пропонується реєстрація аккаунта для нових клієнтів на нашому сайті.

Ми вдячні вам за надану довіру до нас!

Миючі засоби для підприємств рибопереробної промисловості

Санітарні вимоги до території: виробничі ділянки території прибирають не рідше 2 разів на добу з попередньої поливанням влітку. Не допускається затримка на території забрудненої рибопродуктами тари, так як це створює умови для розмноження сирної мухи і її личинки «стрибуни». Для збору сміття встановлюються металеві контейнери на бетонованому підставі не ближче 25 м від виробничих входів. Видалення сміття влітку слід проводити щодня, взимку - не рідше 1 разу на 2 дні.

        Миття риби проводиться капроновими щітками, які в кінці зміни промивають і дезінфікують.

      Тару перед упаковкою риби обробляють в спеціальному приміщенні гарячою водою з миючими засобами (0,25% розчин Ексан-ПРО), а потім обробляють гострою парою або окропом.

      Особливого режиму вимагає обробка томатів і маслопроводів: після роботи вони повинні бути звільнені від заливки і оброблені гарячою водою з миючими засобами володіють антимікробну дію Лойран ПРО12, а потім промиті гарячою водою.

       Для підтримки чистоти у всіх виробничих приміщеннях рибокомбінату проводиться вологе прибирання як в процесі роботи, так і після закінчення її. Протирають двері, вікна, підвіконня, карнизи, опалювальні труби 0,25%. розчином Ексан ПРО ДЕЗ, потім миють підлоги і дезінфікують розчином Дезактив-Хлор з вмістом активного хлору 0,015%.

   Туалетні кімнати, душові, кімнати гігієни жінки миють кілька разів на день гарячою водою із застосуванням розчину Санітарний Т і дезінфекцією розчином Дезактив-Хлора зазначеної вище концентрації.

    На консервних підприємствах 1 раз в тиждень проводяться санітарні дні. Всю апаратуру, трубопроводи, інвентар, тару піддають ретельній обробці та дезінфекції, після чого беруть змиви для бактеріологічного контролю якості обробки. Після обробки тари та обладнання проводять прибирання приміщення і дезінфекцію стін, підлоги, побутових приміщень та ін.

Виберіть підкатегорію

Бджилка
Розробка та реклма інтернет магазинів на Opencart Интернет-магазин продукції "Нова-Хім" © 2022
card-mastercard card-visa webmoney qiwi yandex-money