Пропозиція реєстрації на нашому сайті.
Дезінфікуючі засоби
Невід'ємною частиною технологічного процесу на харчовому виробництві є дезінфекція виробничого обладнання. Спеціалізовані дезінфікуючі засоби для харчової промисловості використовуються повсюдно на кожному етапі виробництва. При використанні дезінфікуючих засобів, вкрай важливо дотримуватися заходів санітарного контролю на виробництві та не допускати нанесення шкоди здоров'ю співробітників підприємства і кінцевих споживачів продукції.
Де застосовуються дезінфікуючі засоби?
Дезінфікуючі засоби застосовуються для очищення трубопроводів, резервуарів, різних ємностей на виробництві молочних продуктів або напоїв. Крім того дезінфікуючі засоби знаходять застосування на таких об'єктах, як хлібопічки, термокамери, грилі, калорифери, жарочні шафи, котли для варіння, візки і т.п.В числі наслідків від недотримання вимог використання дезінфікуючих засобів можуть бути дуже масштабні порушення умов безпеки виробництва. Продукти можуть псуватися створюючи сприятливі умови для розмноження шкідливих бактерій, як наслідок - порушення технологічного процесу харчового виробництва.
Дезінфікуючі засоби дозволяють уникнути такого роду проблем, дотримуватися ідеальну чистоту, скоротивши ризик поставки неякісного товара.Тем не менше, для того що б процес застосування мав набольший позитивний ефект, дезінфікуючі засоби повинні бути підібрані належним способом.
Перш за все, варто звернути увагу на основну діючу дезінфікуючий засіб, визначити спектр його можливих застосувань і потрібний об'ем.Правільно підібране дезінфікуючий засіб для харчової промисловості сприяє підтримці належної якості продукції, захищаючи її від шкідливих вірусів і бактерій.